Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (2.93 secunde)
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Intalnirea la varf a€“ pe fuga a€“ de ieri, dintre presedintii Basescu si Voronin, a fost a€“ hai sa zicem a€“ necesara.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
Luni, omul de afaceri romano-israelian va organiza o conferinta de presa in care va oferi detalii despre achizitionarea postului de stiri si va participa la o emisiune speciala la Realitatea TV.
Julie Mayaya a castigat show-ul Vocea Romaniei Julie Mayaya este castigatoarea sezonului doi de la Vocea Romaniei. ... Julie s-a nascut la Iasi si a ajuns prima data in Republica Congo, de unde e tatal sau, la varsta de 17 ani.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!". ... In mod sigur, gandul dumneavoastra de a sta de vorba cu mine insumi, tocmai acum la ora bobocilor in floare.
Iordanescu a fost, potrivit declaratiilor sale, unul dintre putinii copii pe care Securitatea a incercat sa-i racoleze, insa, fiu de disident, acesta a refuzat oferta si nu a putut fi convins nici prin santaj, fiind ulterior urmarit de securisti pana la Revolutia din 1989.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Costume populare, buciumasi, paine si sare, cantece populare, urari de bine si imbratisari fratesti au marcat momentele inaugurarii punctului de trecere a frontierei romano-ucraineane Sighet-Solotvino si a podului peste Tisa, festivitati la care au fost prezenti atat presedintii Romaniei si Ucrainei, cat si seful Delagatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Donato Chiarini.
Joi seara, la Liceul "Matei Basarab", locuitorii din cartierul Nord s-au intalnit cu primarul Mircia Gutau, cu reprezentanti ai SC Electrica, CET Govora, SC ETA SA, SC ACVARIM SA, SC Distrigaz Sud, Politiei de Proximitate, Politiei Comunitare, SC URBAN SA, directori si consilieri din cadrul primariei.
 Fosta sefa a Inspectoratului Scolar Judetean a atacat-o dur pe Ersilia Oprescu, spunând ca liberala nu a avut alta preocupare de când a venit la conducerea ISJ decât aceea de a sanctiona directorii care nu sunt membri PNL.
"Asteptam de la noul inspector sa imbunatateasca calitatea invatamantului constantean ca acesta sa-si recapete valorile de alta data" a declarat Liviu Brailoiu la ceremonia de investire a noului sef al ISJ.
Inca de la primele ore ale diminetii, politicienii s-au prezentat la sectiile de vot unde erau arondati pentru a-si exprima preferintele electorale. • Klaus Johannis, primarul Sibiului a votat la Scoala generala nr. ... El crede ca lumea va merge la vot.
google-analytics.com